Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Πέντε επιχειρηματικές αποστολές στο προσεχές μέλλον από το ΥΠΕΞ


Πέντε επιχειρηματικές αποστολές υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, έχει προγραμματίσει για το επόμενο χρονικό διάστημα το υπουργείο Εξωτερικών, στο Καζακστάν, τη Σουηδία, την Τυνησία, την Πολωνία και την Ινδονησία. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι αποστολές είναι: 

1. Με την ευκαιρία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Αστάνα στις 26-27/9/2016, στους τους κλάδους των αγροδιατροφικών προϊόντων, της ενέργειας, των κατασκευών, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, ειδών ατομικής υγιεινής και τουρισμού. 

2. Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Σουηδία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα στη Στοκχόλμη στις 3 Οκτωβρίου 2016 στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, τουρισμού, real estate, τεχνολογίας αιχμής & καινοτομίας. 

3. Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Τυνησία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα στην Τύνιδα στις 2-3 Νοεμβρίου 2016 στους κλάδους του αγροτικού εξοπλισμού (αρδευτικά), τουρισμού, ιατρικών μηχανημάτων, δομικών υλικών, κατασκευών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και φωτοβολταϊκών. 

4. Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Πολωνία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Βαρσοβία στις 8-10 Νοεμβρίου 2016 στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), τεχνολογιών περιβάλλοντος και λογισμικού (gaming) 

5. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Ινδονησία, θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 14-17 Νοεμβρίου 2016, στους κλάδους τροφίμων και ποτών, τουρισμού, καλλυντικών, φαρμάκων, ναυτιλίας, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και αμυντικού υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου