Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ανοίγουν θέσεις για νέους στο Αεροδρόμιο και την Coca-Cola 3Ε


Περιθώριο έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες που επιθυμούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να αποκτήσουν μια πρώτη επαγγελματική εμπειρία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Το αεροδρόμια «Ελ. Βενιζέλος» προσφέρει εξάμηνη έμμισθη επαγγελματική προϋπηρεσία και κατάρτιση από τον προσεχή Σεπτέμβριο σε 100 νέους όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, μέσω της πρωτοβουλίας «Airport Praxis 2». 

Νέοι και νέες από 19 έως 29 ετών, μπορούν να εργαστούν στο αεροδρόμιο ως εξής:

α) Νέοι απόφοιτοι Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, που να τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν εξάμηνη εργασιακή εμπειρία και γνώσεις στους επιχειρησιακούς τομείς αεροπορικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επίγειας πρόσβασης, υπηρεσιών αεροσταθμού και τεχνικών υπηρεσιών του Αεροδρομίου. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.


β) Νέοι φοιτητές, απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν τρίμηνη εργασιακή εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της εταιρείας του Αεροδρομίου αποκτώντας εξειδικευμένη κατάρτιση. 

Επιπλέον του μισθού και της προβλεπόμενης κοινωνικής ασφάλισης, η εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο για την διάρκεια της εξάμηνης, ή τρίμηνης απασχόλησης. 

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα θα πρέπει να υποβληθούν μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου: https://careers.aia.gr/ 

Υπενθυμίζεται πως θα προτιμηθούν δημότες των εξής δήμων: Ανάβυσσου, Ανθούσας, Αρτέμιδας, Γέρακα, Γλυκών Νερων, Καλυβίων, Κερατέας, Κορωπίου, Κουβαρά, Λαγονησίου, Λαυρίου, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Παλλήνης, Πικερμίου, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνας, Σαρωνίδας, Σπάτων, Βραυρώνας) 

Όσοι προηγηθούν στην κατάταξη θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την περαιτέρω επιλογή τους και εκείνοι που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα προχωρήσουν σε ατομικές συνεντεύξεις και (για τους απόφοιτους Λυκείου) σε εξειδικευμένο τεστ προσωπικότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e mail στο asavvala@icap.gr ή στο mplagiannakou@icap.gr 

Coca-Cola Τρία Έψιλον 

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας, προσκαλεί νέους ταλαντούχους απόφοιτους να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία και να αναπτύξουν το ταλέντο τους στη χώρα μας, μέσα από το Graduate Trainee Program. 

Νέοι και νέες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους αλλά και με σύντομη εργασιακή εμπειρία έως 2 έτη, καλούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, υποβάλλοντας την αίτησή τους μέσα από την ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee . 

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και δομημένες συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή όσων προκριθούν σε ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου καλούνται να εργαστούν ατομικά και ομαδικά σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. 

Όσοι επιλεχθούν θα αποτελούν πλέον μέρος μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο, για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Στόχος είναι να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο μέσα στην εταιρεία, αλλά και όσοι θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου