Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ημερίδα με θέμα «Ευρωπαϊκά Πρότυπα Εκπαίδευσης και απασχόλησης διαπολιτισμικών μεσολαβητών», Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016


H Ολυμπιακή Εκπαιδευτική και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συνδιοργανώνουν ημερίδα την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 10.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολυχώρου των εκδόσεων Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, ΑΘΗΝΑ) με θέμα «Ευρωπαϊκά Πρότυπα Εκπαίδευσης και απασχόλησης διαπολιτισμικών μεσολαβητών» και αποσκοπεί:
  • στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου Erasmus + “TIME – Εκπαιδεύστε Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές για μια Πολυπολιτισμική Ευρώπη” 
  • στην παρουσίαση του προφίλ των Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα
  • στην παρουσίαση του προγράμματος εκπαίδευσης Διαπολιτισμικών μεσολαβητών και της μεθοδολογικής προσέγγισής του
  • στη συζήτηση για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων και διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την δημιουργία επαγγελματικού περιγράμματος του διαπολιτισμικού μεσολαβητή και την σύνδεσή του με NQF, EQF & ECVET
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα εφαρμοστούν συμμετοχικές διαδικασίες προκειμένου να καταγραφούν οι απόψεις των συμμετεχόντων και να διασφαλιστεί ότι τα συμπεράσματα που θα προκύψουν αποτελούν προϊόν συναίνεσης και άρα θα μπορούσαν δυνητικά να υποστηριχθούν από τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι σύντομα διαθέσιμο στον ιστότοπο του έργου http://www.mediation-time.eu/index.php/el/project-products/pollaplasiastikes-ekdilwseis.

Ο σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορείτε να εγγραφείτε στην εκδήλωση είναι ο εξής:https://www.eventbrite.com/e/25924292256. H διαδικασία εγγραφής ενεργοποιείται επιλέγοντας "Register".

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη ενώ μετά την λήξη της θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους παρευρισκόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Τερέζα Παπαγιαννοπούλου (Ολυμπιακή Εκπαιδευτική), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2621 0 40 217, email: tereza_pap@olympiakokek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου