Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Στην Διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market, η οποία πραγματοποιείται  στο Λονδίνο από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου 2015.

H World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. 

Το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, διεξάγεται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου, ενώ κατά τις τέσσερις ημέρες που διαρκεί (Δευτέρα – Πέμπτη) στον χώρο της έκθεσης μπορούν να εισέλθουν μόνο εμπορικοί επισκέπτες (αποκλειστικά Β2Β έκθεση), ενώ ειδικά την πρώτη ημέρα η είσοδος επετράπη μόνο σε όσους έχουν ειδική πρόσκληση (επίσημοι προσκεκλημένοι, Υπουργοί Τουρισμού απ’ όλες τις χώρες του κόσμου, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και προσκεκλημένοι των εκθετών). 

Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου, είναι καθαρά επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τουριστικό γεγονός, όπου σε τέσσερις ημέρες επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού, από διάφορα μέρη του κόσμου, συναντούν αντιστοίχους άλλους επαγγελματίες, έτσι ώστε να διαφημιστούν, να συζητήσουν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και συμφωνίες συνεργασίας, με στόχο να δικτυωθούν και ν’ αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με συστηματική προσπάθεια και στοχευμένη προβολή του τουριστικού της προϊόντος, δίνει το δυναμικό της παρόν στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κεντρικός στρατηγικός της στόχος, που είναι η καθιέρωση της Θεσσαλίας ως ένας πολυδιάστατος και ανταγωνιστικός προορισμός στην εγχώρια και παγκόσμια τουριστική αγορά. 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τις δράσεις αυτές και τις επιτυχείς συμμετοχές της στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού και του εσωτερικού, παρουσιάζει αξιόλογα και μετρήσιμα αποτελέσματα, όχι μόνο για την Θεσσαλία αλλά και την Ελλάδα.

H έκθεση θα λάβει μέρος στον εκθεσιακό χώρο ExCel του Λονδίνου (1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London Docklands, E16 1 XL, στο Ελληνικό Περίπτερο πληροφορίες στην ιστοσελίδα : http://www.wtmlondon.com/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου