Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Το CNN έφερε στην Ελλάδα ο όμιλος DPG


Δυναμικό «παρών» έδωσαν την Τετάρτη το βράδυ στο Μουσείο Μπενάκη, εκπρόσωποι της πολιτικής, πολιτειακής, διπλωματικής και επιχειρηματικής σκηνής, στη μεγάλη και λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας του CNN.gr, ενός δυναμικού ελληνικού ψηφιακού μέσου του ομίλου DPG και του CNN International που συνδυάζει – με την ίδια αξιόπιστη προσέγγιση – διεθνείς ειδήσεις με τοπικό περιεχόμενο και βίντεο.

Η επαναστατική αυτή σύμπραξη μεταξύ CNN International και DPG Group, το CNN Greece, προσφέρει στο Ελληνικό κοινό την εξελληνισμένη ψηφιακή έκδοση της πρωτοποριακής, βραβευμένης πλατφόρμας ειδήσεων του CNN, διαθέσιμης τόσο σε online όσο και σε mobile έκδοση.


Το CNN.gr έχει στο DNA του ένα μοναδικό, «γονιδιακό» συγκριτικό πλεονέκτημα στην ενημέρωση του ελληνόφωνου κοινού, καθώς προσφέρει περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος, με παρουσιάσεις βίντεο, ενώ παράλληλα καλύπτει και τη διεθνή ειδησεογραφία και τα μεγάλα γεγονότα μέσα από τα πρωτότυπα και πρωτογενή ρεπορτάζ του CNN και του συνεργαζόμενου δικτύου του.

Εκτός του κώδικα τιμής που «υπογράφει» με τους επισκέπτες για διαφάνεια, ακρίβεια και διασταυρωμένες πληροφορίες με ισορροπημένη προσέγγιση, το CNN.gr «υπηρετεί» κατά γράμμα τον κώδικα δεοντολογίας και λειτουργίας του CNN που εγγυάται ισορροπημένη, αντικειμενική και ψύχραιμη ενημέρωση του πολίτη.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εσωτερικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, οι βουλευτές της Ν.Δ., Γιάννης Κεφαλογιάννης, Βασίλης Κικίλιας και Άδωνις Γεωργιάδης. Στην πρόσκληση του CNN Greece ανταποκρίθηκαν επίσης οι πρέσβεις, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Αυστραλίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας, εκπρόσωποι πολλών άλλων κρατών και πλήθος άλλων προσκεκλημένων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο και σχετικούς φορείς.

Από αριστερά Στέφανος Αυγουλέας, Μέλος Δ.Σ. CNN Greece, Greg Beitchman, CNN International Vice President, Becky Anderson, Δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια του CNN International, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του DPG Group, Κώστας Οικονόμου, Commercial Director CNN International, Τίνα Φερεντίνου, CEO της DPG Digital Media, Παναγιώτης Μπόμης, Γενικός Διευθυντής CNN Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου