Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Έναρξη λειτουργίας της θερμοκοιτίδας τεχνολογιών του CERN στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης


Εκδήλωση με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της θερμοκοιτίδας τεχνολογιών του CERN στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης (ΒΕΠΕ Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης Κτίριο Γ2)

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Δρ. Τζιοβάνι Ανέλλι, Διευθυντής Διάχυσης Τεχνολογίας του CERN και ο Νίκος Ζιώγας, Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας του Οργανισμού. Επίσης, θα παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος στηρίζει τη συνεργασία. 

Ως γνωστόν η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης είναι στρατηγικός εταίρος του CERN για τη διάχυση των τεχνολογιών του για την Ελλάδα, αλλά και στις άλλες χώρες των Βαλκανίων. Στόχος είναι η δημιουργία και η υποστήριξη νέων επιχειρήσεων που θα αναπτύξουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες αξιοποιώντας τις τεχνολογίες που αναπτύσσει το CERN.

Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα μελέτης της Τεχνόπολης για τη δημιουργία θερμοκοιτίδων νέων επιχειρήσεων στην Κεντρική Μακεδονία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου