Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Προκήρυξη 23 θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ


Την προκήρυξη 23 θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με απόσπαση, ανακοίνωσε εκ νέου η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει για 12 θέσεις στις 25 Ιονίου και για τις υπόλοιπες 11 στις 27 Ιουλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα, ενώ συνίσταται οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση μόνο για τις θέσεις στις οποίες αντιστοιχούν τα προσόντα και η εμπειρία τους, καθώς υποβολή αιτήσεων για όλες τις θέσεις αποδυναμώνει τη σχετική υποψηφιότητά τους εκ των πραγμάτων, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να διαθέτει κάποιος εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία για το σύνολο των πολιτικών της ΕΕ.

Επισημαίνεται δε, ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την περίοδο δοκιμαστικής υπηρεσίας τους, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ydmed.gov.gr) ή και να απευθυνθούν στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου