Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Pioneers: Θα βραβεύσει μέσω επένδυσης 100.000 ευρώ την καλύτερη startup της Ευρώπης


Με 100.000 ευρώ ως επένδυση pre-seed θα επιβραβεύσει την startup που θα αναδειχθεί νικήτρια του Pioneers Challenge το πανευρωπαϊκό συνέδριο Pioneers Festival 2015, που διοργανώνεται στην Βιέννη στις 28 και 29 Μαΐου.

Η επένδυση θα γίνει από το Speedinvest, με το οποίο συνεργάζεται το Pioneers Festival, με τη μορφή μετατρέψιμου δανείου.

Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενες startups ώστε να συμμετάσχουν στο Pioneers Challenge είναι η Παρασκευή 3 Απριλίου 2015.

Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς λεπτομέρειες της επένδυσης εδώ:http://pioneers.io/blog/2015/03/27/pioneers-startup-challenge-winner-gets-eur100k-investment.

Το Speedinvest έχει επενδύσει παλαιότερα σε εταιρείες όπως η Holvi.

To Pioneers Challenge απευθύνεται σε εταιρείες από τομείς όπως το FinTech, το E-Commerce, το Internet of Things, το e-Health, τα Wearables, τα Analytics και άλλοι. Συνολικά θα επιλεγούν οι καλύτερες 50 startups που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα λάβουν ένα μήνα δωρεάν mentoring. Οι 8 καλύτερες θα κληθούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επενδυτές, στελέχη και δημοσιογράφους. Ανάμεσα στους κριτές που θα αναδείξουν την καλύτερη startups βρίσκονται στελέχη των Accel Partners, Index Ventures, Startupbootcamp HighTechXL και Balderon Capital.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το Pioneers Challenge εδώ:http://pioneers.io/blog/2015/01/23/pioneers-startup-programs.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου