Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Θέλετε να εργαστείτε στο εξωτερικό; Αυτές οι εταιρείες προσλαμβάνουν τώρα


Αν νιώθετε έτοιμοι να εγκαταλείψετε την ελληνική αγορά και να ανοίξετε τα φτερά σας και να δοκιμάσετε τη τύχη σας στο εξωτερικό, έχουμε τη λύση. Το Fortune συγκέντρωσε τις 15 εταιρείες που προσλαμβάνουν σε τομείς όπως η πληροφορική, η ελεγκτική, το μάρκετινγκ, η εξυπηρέτηση πελατών και άλλοι.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις παγκοσμίως:


Deloitte

Αριθμός θέσεων εργασίας: 7.800
Ιστοσελίδα: usjobs.deloitte.com

Διαθέσιμες θέσεις: Συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνολογία, στρατηγική και διαδικασίες, HR, φορολογικά, χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, λογιστικοί έλεγχοι, εκτίμηση επιχειρηματικών κινδύνων, τεχνολογία κινδύνου, analytics, και άλλα.

KPMG

Αριθμός θέσεων εργασίας: 7.200
Ιστοσελίδα: kpmgcareers.com

Διαθέσιμες θέσεις: Ελεγκτική, συμβουλευτικές υπηρεσίες και μια ποικιλία εσωτερικών υπηρεσιών υποστήριξης.


Nordstrom

Αριθμός θέσεων εργασίας: 6.868
Ιστοσελίδα: nordstrom.com/careers/ και trunkclub.com/careers

Διαθέσιμες θέσεις: Άτομα για τη στελέχωση των τμημάτων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και για τα τμήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, τεχνολογίας, μάρκετινγκ και merchandising.

PricewaterhouseCoopers

Αριθμός θέσεων εργασίας: 5.571
Ιστοσελίδα: pwc.com/careers

Διαθέσιμες θέσεις: Η λογιστική εταιρεία προσλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών επαγγελματιών, αλλά και θέσεις που σχετίζονται με την συμβουλευτική και τις φορολογικές υπηρεσίες.


Marriott International

Αριθμός θέσεων εργασίας: 5.412
Ιστοσελίδα: Marriott.com/careers

Διαθέσιμες θέσεις: Δραστηριότητες υπηρεσιών εστίασης, καθαρισμού, ρεσεψιόν και υποδοχή και μάρκετινγκ.Capital One Financial

Αριθμός θέσεων εργασίας: 4.962

Ιστοσελίδα: capitalonecareers.com

Διαθέσιμες θέσεις: Η εταιρεία επικεντρώνεται στην πρόσληψη μηχανικών λογισμικού, προγραμματιστές, σχεδιαστές, και data scientists.. Ζήτηση υπάρχει επίσης για την κάλυψη των θέσεων στο τηλεφωνικό κέντρο και σε υποκαταστήματα τραπεζών.


Edward Jones

Αριθμός θέσεων εργασίας: 4.874
Ιστοσελίδα: careers.edwardjones.com

Διαθέσιμες θέσεις: Οικονομικοί σύμβουλοι, στελέχωση γραφείων, εκπαίδευση, talent acquisition, operations, συστήματα πληροφορικής, εξυπηρέτηση πελατών, product specialists και HR, είναι μόνο μερικές από τις θέσεις.


Cisco

Αριθμός θέσεων εργασίας: 2.640
Ιστοσελίδα: cisco.com

Διαθέσιμες θέσεις: Μηχανικοί, product managers, αναλυτές και interns.


Google

Αριθμός θέσεων εργασίας: 2.500
Ιστοσελίδα: google.com/about/careers

Διαθέσιμες θέσεις: 900 θέσεις μηχανικών λογισμικού


CarMax

Αριθμός θέσεων εργασίας: 2.500
Ιστοσελίδα: carmax.com/careers

Διαθέσιμες θέσεις: Οι περισσότερες διαθέσιμες θέσεις είναι στις πωλήσεις και service operations.Goldman Sachs

Αριθμός θέσεων εργασίας: 2.000
Ιστοσελίδα: goldmansachs.com

Διαθέσιμες θέσεις: Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην πρόσληψη προσωπικού σε θέσεις προγραμματισμού λογισμικών προγραμμάτων και στη διαχείριση επιχειρηματικών κεφαλαίων.Accenture

Αριθμός θέσεων εργασίας: 2.000
Ιστοσελίδα: careers.accenture.com

Διαθέσιμες θέσεις: Η Accenture αναζητά άτομα τόσο σε entry-level όσο και επαγγελματίες, για να εργαστούν σε τομείς όπως η στρατηγική, η τεχνολογία και operations – δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ψηφιακές δεξιότητες των υποψηφίων, όπως analytics SAP, Oracle, Java και άλλα. Ψάχνουν επίσης να καλύψουν θέσεις στους τομείς του management και technology consulting.Mayo Clinic

Αριθμός θέσεων εργασίας: 1.965
Ιστοσελίδα: mayoclinic.org/jobs

Διαθέσιμες θέσεις: Αυτή τη στιγμή υπάρχει ζήτηση σε νοσοκόμες (RNs, LPNs), ιατρούς/επιστήμονες, φυσίατρους, ερευνητές αλλά και για κάλυψη θέσεων στη διοίκηση.


EY

Αριθμός θέσεων εργασίας: 1.800
Ιστοσελίδα: ey.com/careers

Διαθέσιμες θέσεις: Υπάρχουν ανοίγματα σε όλα τα τμήματα, όπως συμβουλευτική, ασφάλιση, φορολογικές υπηρεσίες και core business services.

VMWare

Αριθμός θέσεων εργασίας: 1.200
Ιστοσελίδα:vmware.com

Διαθέσιμες θέσεις:H εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στα ταλέντα του τεχνολογικού τομέα, ψάχνοντας μηχανικούς και συμβούλους, αλλά και άτομα για τις πωλήσεις. το μάρκετινγκ, το νομικό τμήμα και το HR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου