Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ: Κύκλος Εργαστηρίων με θέμα την Αποτελεσματική Ένταξη στην Αγορά Εργασίας.

ΟΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ, σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ διοργανώνουν Κύκλο Εργαστηρίων με θέμα την Αποτελεσματική Ένταξη στην Αγορά Εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι:

• Μπορούν να συμμετέχουν σε έναν (1) από τους τρεις (3) πανομοιότυπους κύκλους εργαστηρίων (από άποψη περιεχομένου). Κάθε κύκλος έχει συνολική διάρκεια τέσσερις (4) ώρες, επιμερισμένες σε τρεις (3) εισηγήσεις με τα εξής θέματα: α) σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, β) συνέντευξη επιλογής, γ) εργασιακά δικαιώματα και είδη εργασιακών σχέσεων.

• Η οριστικοποίηση της συμμετοχής τους γίνεται με επιβεβαιωτικό προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που θα αφορά τον συγκεκριμένο κύκλο στον οποίο έχουν κατοχυρώσει θέση συμμετοχής.

• Τα εργαστήρια απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Προσοχή: Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986). Σε περίπτωση που δεν ανήκουν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, παρακαλούνται να μην δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια.

• Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής.

• Ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε κύκλου είναι περιορισμένος.

• Όλα τα εργαστήρια έχουν διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Χώροι διεξαγωγής εργαστηρίων: 
• Τα 2 πρώτα εργαστήρια θα διεξαχθούν στο κτήριο επί της Οδού Ελπίδος 13, δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό της Βικτώριας (στον 2ο όροφο του κτιρίου), ενώ το 3ο εργαστήριο, θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δ12 (κτίριο Δεριγνύ, 1ος όροφος).

Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: 20-2-2015 μέχρι 4-3-2015

Γενικές Πληροφορίες: 
Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ, Πατησίων 76, Ισόγειο Κεντρικού Κτιρίου, Αθήνα 104 34, Τηλέφωνο: 210 8203216 
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Ραφαηλίδου Μυροφόρα, Κούκης Βίκτωρας


Υποβολή αίτησης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου