Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτινές προσλήψεις σε καταστήματα της Αγγλίας

                                               Η προϋπηρεσία για τις περισσότερες θέσεις είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη

Δεκάδες ευκαιρίες εποχικής κυρίως απασχόλησης προσφέρουν άμεσα για τη φετινή εορταστική περίοδο εταιρείες σε όλη την Αγγλία. Τα Χριστούγεννα αποτελούν μία από τις πλέον εμπορικές περιόδους για τους Αγγλους καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι μόνο για φέτος θα δαπανηθούν κατά τη διάρκεια των εορτών πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

Οι εταιρείες που θα προχωρήσουν σε προσλήψεις είναι, μεταξύ άλλων, η αλυσίδα πολυτελών ειδών Harrods, η αλυσίδα φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων Boots, αλλά και εταιρείες με έδρα το Leeds, όπως η Pro Sure Acquisitions και η TC World Ltd. Το νέο προσωπικό θα απορροφηθεί στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και των πωλήσεων, ενώ η προϋπηρεσία για τις περισσότερες θέσεις είναι επιθυμητή, ωστόσο δεν αποτελεί προϋπόθεση, καθώς σημαντικότερο ρόλο διαδραματίζει η προσωπικότητα των υποψηφίων και η συμπεριφορά τους τόσο προς τον πελάτη όσο και προς την ομάδα συνεργατών.

Boots
Είκοσι δύο εποχικά εργαζομένους θα απασχολήσει η αλυσίδα καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων φαρμακείου Boots για τα καταστήματά της σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας. Οι θέσεις αφορούν άτομα για την εξυπηρέτηση πελατών, τα οποία θα πρέπει να διαθέτουν τη διάθεση και την ιδιοσυγκρασία ώστε να εισαγάγουν τους πελάτες στο... χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, να διαθέτουν φιλική προσωπικότητα και ομαδικότητα, αλλά και εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και τις πωλήσεις. Στα καθήκοντά τους περιλαμβάνονται η επαφή με τον πελάτη και η κατανόηση των αναγκών του, ενώ παράλληλα θα πρέπει να τον συμβουλεύουν και να αντιπροτείνουν λύσεις κατά την επιλογή των προϊόντων με έμφαση στη λεπτομέρεια και την πλήρη διευκόλυνσή του.
Η αλυσίδα πολυτελών καταστημάτων Harrods αναδείχθηκε σε έναν από τους εκατό καλύτερους εργοδότες της Αγγλίας

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα επιτρέπουν την απασχόλησή τους στη χώρα και να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε βραδινές βάρδιες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να λήγουν αργά τη νύχτα.

Οσο για τα καταστήματα στα οποία θα τοποθετηθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι, θα αποφασιστούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης από την οποία θα περάσουν, ενώ οι περιοχές στις οποίες εδράζονται είναι οι ακόλουθες: Hertfordshire, Aberdeenshire, Hampshire, Cheshire, Derbyshire, Middlesex, County Down, Somerset, County Antrim, Dorset, Surrey, Bristol, Lancashire, Cambridgeshire και Cumbria.

Αιτήσεις και βιογραφικά σημειώματα υποβάλλονται στην ιστοσελίδα της Boots, http://www.boots.jobs/christmas/.


Pro Sure Acquisitions και TC World Ltd

Προσωπικό για την ερχόμενη εορταστική περίοδο θα προσλάβουν άμεσα εταιρείες στο Leeds της Αγγλίας, μεταξύ των οποίων η Pro Sure Acquisitions και η TC World Ltd.

Στην πλειονότητά τους οι θέσεις αφορούν προσωρινή απασχόληση, ενώ σε αρκετές υπάρχει η προοπτική της επέκτασης του συμβολαίου, πράγμα το οποίο προτιμούν ιδιαιτέρως οι Βρετανοί εργοδότες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των ενδιαφερομένων -ηλικίας από 18 ετών και άνω- είναι η ευχάριστη προσωπικότητα και η εργατικότητα, καθώς οι επιτυχόντες θα στελεχώσουν τους τομείς των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών και θα κληθούν να εργαστούν με ιδιαιτέρως σκληρά ωράρια. Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι η προϋπηρεσία ή οι σπουδές στο αντικείμενο των θέσεων δεν θεωρούνται απαραίτητες, ωστόσο θα συνεκτιμηθούν εφόσον υπάρχουν σε πεδία όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η διοίκηση, το λιανεμπόριο, το μάρκετινγκ και το μάνατζμεντ, η φιλοξενία, η προώθηση προϊόντων, η οργάνωση εκδηλώσεων, ο χειρισμός τηλεφωνικού κέντρου ή σε οποιοδήποτε άλλο γνωστικό αντικείμενο που σχετίζεται με τις θέσεις. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επίσης να επιδεικνύουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αξιοπιστία, καθώς οι παραπάνω θέσεις μπορούν να τους παράσχουν το πλεονέκτημα μιας νέας καριέρας στην οποία θα ασκούν οι ίδιοι τον έλεγχο και την εξέλιξή της.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μπορούν να αποσταλούν στην εταιρεία επιλογής προσωπικού http://www.totaljobs.com/JobSearch/JobDetails.aspx?JobId=61027128.


Πωλητές υψηλών προσόντων στα Harrods

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν άριστα αγγλικά, ενώ η γνώση τρίτων γλωσσών θα αποτελέσει αναμφισβήτητο προσόν

Συνεργάτες πωλήσεων θα απασχολήσει κατά την εορταστική περίοδο η διάσημη βρετανική αλυσίδα πολυτελών καταστημάτων ένδυσης, κοσμήματος και design εσωτερικών χώρων, Harrods.

Η εταιρεία, η οποία αναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους 100 εργοδότες της Αγγλίας και αποσκοπεί στο να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εμπειρία shopping, επιθυμεί να καλύψει εποχικές θέσεις εργασίας, οι οποίες θα συνδυάσουν την παραγωγικότητα με την υποστήριξη και ικανοποίηση του προσωπικού της.

Στόχος της αποτελεί η εκπαίδευση και βελτίωση του προσωπικού της, το οποίο ενδέχεται να παραμείνει στα Harrods για χρονικό διάστημα και πέραν των εορτών.

Η εταιρεία, με 330 καταστήματα και 5.000 εργαζομένους, αποτελεί πόλο έλξης για τουλάχιστον 15 εκατ. επισκέπτες κατ' έτος και είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Οι θέσεις αφορούν πωλητές υψηλών προσόντων, διατεθειμένους να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, το οποίο παρέχει ιδιαίτερες προκλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και στην αποτελεσματική προσωπική συμβουλευτική και εξυπηρέτηση.

Οι υποψήφιοι, πέραν της όποιας εμπειρίας που θα διαθέτουν, θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα, ενώ η γνώση τρίτων γλωσσών θα αποτελέσει αναμφισβήτητο προσόν.

Επιπλέον, οι επιτυχόντες θα κληθούν να εργαστούν υπό συνθήκες πίεσης και να επιτύχουν τους εταιρικούς στόχους, να εργαστούν με ευέλικτα ωράρια τα οποία περιλαμβάνουν βραδινές ώρες και Σαββατοκύριακα.

Οσο για την εταιρεία, θα τους παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και έκπτωση της τάξης του 33% στα καταστήματα Harrods.

Αποστολή βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις στο διάσημο πολυκατάστημα μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.harrodscareers.com/jobs/?departmentsId[]=temporary

Κατερίνα Κυρίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου