Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick Athens

Ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2014, η περίοδος εγγραφών για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick Athens.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2014 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της νέας ιστοσελίδας του προγράμματος www.kickathens.gr, η οποία λανσαρίστηκε πριν από λίγες ημέρες και παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Το Kick Athens είναι ένα διεθνούς φήμης, καινοτόμο, δομημένο και απόλυτα στοχευμένο πρόγραμμα εκμάθησης επιχειρηματικότητας, που αποτελείται από παρουσιάσεις, βιβλία, videos, workshops και networking. Ολοκληρώνεται μέσα σε 100 περίπου ώρες, κατά την διάρκεια 6 εβδομάδων και απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, που θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα η Initiator του Kick Athens Ρεβέκκα Πιτσίκα δήλωσε, «Η επιχειρηματική γνώση αποτελεί τον πρωταρχικό παράγοντα για την επιτυχία κάθε σχετικού εγχειρήματος και είναι αυτό που λείπει και στο οποίο χρειάζονται υποστήριξη οι νέοι επίδοξοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Μέσα από το Kick η εκμάθηση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας θα είναι πλέον προσβάσιμη σε όλους και μάλιστα με ένα σύστημα που αποδεδειγμένα έχει αποτελέσματα σε παγκόσμια εμβέλεια».

Σύμφωνα με τον Director του Kick Athens, Πάνο Μπαλτά, για να συμμετέχει κάποιος είναι απαραίτητο να έχει μια συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα – ανεξάρτητα από την φύση του αντικειμένου και την μορφή της εταιρείας που θέλει να ιδρύσει – και βέβαια τον χρόνο να παρακολουθεί τα μαθήματα και τα workshops, καθώς και να γνωρίζει αγγλικά. «Το Kick απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να επιταχύνουν αποτελεσματικά την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, παρέχοντας τους καθοδήγηση βήμα-βήμα, ενώ οι συμμετέχοντες γίνονται παράλληλα μέλη της κοινότητας των Kick, με στόχο την ανάπτυξη διάδρασης και σχέσεων μεταξύ των μελών της», τονίζει χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες για το Kick
Τo Kick ξεκίνησε από το Seattle από τον Michal Libes, έναν «κατά συρροήν» επιχειρηματία και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας αυτή την στιγμή σε 4 ηπείρους, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου