Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

595 γιατροί σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία


Στην πρόσληψη 595 γιατρών προχωρά το υπουργείο Υγείας για την κάλυψη των αναγκών σε Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία του ΠΕΔΥ και σε πλοία.

Οι θέσεις αφορούν Γενικούς Ιατρούς, οι οποίοι προηγούνται, Ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου και Ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου με θητεία. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν και γιατροί, οι οποίοι είχαν καταθέσει αίτηση σε προκηρύξεις-προσκλήσεις ενδιαφέροντος από το 2010 έως σήμερα, υποβάλλοντας μόνο συμπληρωματική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εκτός εκείνων που ήταν ελλιπή.

Αιτήσεις για τις θέσεις σε Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία και πλοία υποβάλλονται έως τις 29 Οκτωβρίου

Στον διαγωνισμό μπορούν επίσης να συμμετάσχουν ειδικευόμενοι γιατροί που κατέχουν θέση με παράταση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους γιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν με παράταση της θητείας τους. Οσο για τους Ιατρούς ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, σε περίπτωση που κατέχουν θέση στο Δημόσιο, θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε λύση της υπαλληλικής τους σχέσης και να προσκομίσουν το ΦΕΚ παραίτησής τους έως και την τελευταία ημέρα της υποβολής αιτήσεων. Ας σημειωθεί ότι οι Ιατροί Γενικής Ιατρικής αποκλείονται από θέσεις σε πλοία.

Δικαιολογητικά
Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι Γενικοί Ιατροί θα πρέπει να προσκομίσουν, μεταξύ άλλων, τα εξής δικαιολογητικά:

α) Αντίγραφο πτυχίου του εσωτερικού ή αντίγραφο του ξενόγλωσσου πτυχίου-τίτλου, αντίγραφο της μετάφρασής του, αντίγραφο απόφασης ισοτιμίας και αντιστοιχίας και βαθμολόγησης από ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ.

β) Αντίγραφο Βεβαίωσης Αδειας Ασκησης Επαγγέλματος στη χώρα μας.

γ) Αντίγραφο τίτλου ιατρικής ειδικότητας Γενικής Ιατρικής στη χώρα μας.

Ας σημειωθεί ότι για γιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου απαιτείται βεβαίωση των Νοσοκομείων και Κ.Υ., αλλά και βεβαίωση στις περιπτώσεις χρόνου ειδίκευσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Από τους Ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου με θητεία, ζητείται βεβαίωση εκπλήρωσης υποχρέωσης υπηρεσίας υπαίθρου (από το υπουργείο Υγείας ή τα Νοσοκομεία και ΚΥ) και βεβαίωση σειράς προτεραιότητας (από νοσοκομείο) με πιθανή ημερομηνία τοποθέτησης για ειδίκευση ή τίτλο ιατρικής ειδικότητας.

Αιτήσεις
Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 29 Οκτωβρίου και κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας ή αποστέλλονται με απόδειξη ταχυδρομικά ή κούριερ στη διεύθυνση: Υπουργείο Υγείας, Γενική Δ/νση Υπηρεσιών Υγείας, Δ/νση Προσωπικού ΝΠ, Τμήμα Γ΄, Αριστοτέλους 17, Τ.Κ. 104 33, Αθήνα. Πληροφορίες: 213 2161026.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Περιφερειακή Ενότητα
Θέσεις
Αιτωλοακαρνανία
21
Αργολίδα
1
Αρκαδία
27
Αρτα
21
Αττική
10
Αχαΐα
8
Βοιωτία
8
Γρεβενά
7
Δράμα
4
Δωδεκάνησα
42
Εβρος
12
Εύβοια
18
Ευρυτανία
20
Ζάκυνθος
5
Ηλεία
21
Ημαθία
1
Ηράκλειο
3
Θεσπρωτία
5
Θεσσαλονίκη
1
Ιωάννινα
7
Καβάλα
3
Καρδίτσα
22
Καστοριά
9
Κέρκυρα
8
Κεφαλονιά
11
Κιλκίς
2
Κοζάνη
5
Κορινθία
4
Κυκλάδες
41
Λακωνία
30
Λάρισα
18
Λασίθι
8
Λέσβος
23
Λευκάδα
3
Μαγνησία
11
Μεσσηνία
33
Ξάνθη
2
Πέλλα
1
Πιερία
1
Πρέβεζα
8
Ροδόπη
3
Σάμος
10
Σέρρες
7
Τρίκαλα
15
Φθιώτιδα
31
Φλώρινα
4
Φωκίδα
15
Χαλκιδική
5
Χανιά
14
Χίος
6




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου