Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Σουηδίας σήμερα στο 'Μεγάλη Βρεταννία'


Το Ελληνο-Σουηδικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοινώνει την οργάνωση του 1ου Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας-Σουηδίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία και ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας, κ. Göran Persson, ενώ κεντρικές ομιλίες θα απευθύνουν η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα Α.Ε. Charlotte Wrangberg, εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τη Σουηδία.

Tρία είναι τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν στο 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Σουηδίας: Η ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας μεταξύ των δυο χωρών και κυρίως η αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά της Σουηδίας, οι προοπτικές για συνεργασία στη βιολογική και πράσινη οικονομία, καθώς και η μεταφορά τεχνογνωσίας από τη Σουηδία στην Ελλάδα στα καίρια θέματα που αφορούν στη διαχείρηση αποβλήτων, παραγωγής ενέργειας και περιβαλλοντικής προστασίας.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου